Prodej bytu 2+kk 59 m2 dr. Zikmunda Wintra, Praha 6 - Bubeneč

Cena: 9 998 000 Kč
Financování:na hypotéku za 43 061 Kč měsíčně
Druh: byt 2+kk
Typ: prodej
Okres: Praha 6
Lokalita: Praha 6
Ulice: dr. Zikmunda Wintra
PENB: D
Aktualizace: 14.06.2024 14:28
Číslo zakázky: 6625880
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 508 m2
Obytná plocha: 59 m2
Počet pater: 6
Patro: 4
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Telefon: ano
Plyn: ano
Sklep: ano
Výtah: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme Vám jedinečnou příležitost k pořízení prostorného a světlého bytu 2+kk s užitnou plochou 59 m2 v atraktivní lokalitě Bubenče v Praze 6. Tento byt se nachází ve čtvrtém patře cihlového domu s výtahem, který prošel kompletní rekonstrukcí včetně oken, stoupaček a kanalizace. Krásný rohový dům nabízí reprezentativní společné prostory, které umocní váš pocit bezpečného domova.

Byt se skládá z obývacího pokoje, předsíně s kuchyňským koutem, ložnice, koupelny s vanou a samostatného WC. K bytu patří také prostorný sklep o velikosti 7 m2. Tento byt poskytuje neomezené možnosti přizpůsobení dle vašich představ a potřeb, ať už hledáte moderní bydlení pro sebe nebo výhodnou investici k pronájmu.

Lokalita Bubenče je známá svou prestižností a klidným prostředím. Ulice Dr. Zikmunda Wintra, kde se byt nachází, je obklopena veškerou občanskou vybaveností, obchody, restauracemi a má výbornou dostupnost veřejné dopravy. Jen pár kroků od bytu se nachází Puškinovo náměstí a park Stromovka, ideální pro procházky a relaxaci. Stanice metra Hradčanská a Dejvická jsou v docházkové vzdálenosti, což zajišťuje snadný přístup do centra Prahy.

Tento skvělý byt je ideální pro milovníky moderního bydlení v klidné lokalitě s výhodnou dostupností MHD i centra města. Byty v této ulici se běžně na prodej neobjevují, což činí tuto nabídku skutečně unikátní. Nezmeškejte tuto výjimečnou příležitost k investici do vlastního bydlení nebo k pronájmu s rychlou návratností.

Máte-li zájem o prohlídku tohoto bytu nebo potřebujete další informace, neváhejte nás kontaktovat. Jsme zde pro vás, abychom Vám pomohli s výběrem nového domova.
Realitní makléř:

Lukáš Bůva
tel: 739388388

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 24 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop