Prodej bytu s parkovacím stáním, 2+kk, 56m2, OV, Praha 6, Bubeneč

Cena: 9 150 000 Kč
Financování:na hypotéku za 39 409 Kč měsíčně
Druh: byt 2+kk
Typ: prodej
Okres: Praha 6
Lokalita: Praha 6
Ulice: dr. Zikmunda Wintra
PENB: E
Aktualizace: 19.10.2024 14:52
Číslo zakázky: 7039830
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Výměra pozemku: 1 m2
Počet pater: 6
Patro: 1
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Sklep: ano
Výtah: ano
V jedné z nejatraktivnějších a nejlukrativnějších částí hlavního města - Praha 6, Bubeneč, ulice Dr. Zikmunda Wintra - nabízíme k prodeji podmanivý a velice hezký byt o dispozici 2+kk a velikosti 56m2. Bytová jednotka se nachází na druhém nadzemním podlaží šestipatrového rozlehlého domu vystavěného ve funkcionalistickém stylu, který prošel v letech 2013 - 2015 rozsáhlou rekonstrukcí, v podobě nového výtahu, půdní vestavby a s tím spojené nové střechy, fasády, rozvodů a oken. Významně byl revitalizován prostorný vnitroblok, kde je vysázena okrasná zeleň, ale zejména zde vzniklo několik vyhrazených parkovacích stání, kdy jedno z nich je určené k nabízené jednotce. Stání jsou v nájmu od městské části, která také celý vnitroblok spravuje a udržuje.
Samotný byt byl do současné podoby rekonstruován v roce 2010, položena byla plovoucí podlaha, osazen plynový kotel a renovována byla koupelna s vanou a toaletou. V ložnici vznikla samostatná šatní část. K bytu náleží také sklep.
Celý byt je orientován do výše zmíněného klidného vnitrobloku a přes nová a krásná velkoformátová okna, je plný světla.
Neoddiskutovatelnou devizou této nemovitosti je již zmíněné vyhrazené parkovací stání, které je v tomto místě nesmírně ceněné. Blízkost Vítězného náměstí Vám pak zaručí dokonalou dopravní dostupnost a samotná lokalita nabídne dostatek zelených prostranství a míst určených k odpočinku, nespočet výstavných vil a rezidencí zastupitelských úřadů v okolí, ale i inspirativní atmosféru menších ulic s pestrou občanskou vybaveností, která k městskému životu neodmyslitelně patří. Obchody, služby, pohodlí kaváren a útulných restaurací i mnoho možností sportovního vyžití jsou na Praze 6 samozřejmostí.
Pro bližší informace kontaktujte, prosím, makléře.
Realitní makléř:

Jaroslav Kareš
tel: 420739682221

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 7 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop