Pronájem bytu 2+kk ve Střešovicích

Cena: 20 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: bez poplatků
Druh: byt 2+kk
Typ: pronájem
Okres: Praha 6
Lokalita: Praha 6
Ulice: U páté baterie
PENB: G
Aktualizace: 21.06.2024 12:27
Číslo zakázky: 6627300
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 204 m2
Obytná plocha: 55 m2
Počet pater: 3
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Parkoviště: ano
Nabízíme Vám k pronájmu byt s dispozicí 2+kk nacházející se v rezidenční části Prahy. Tento útulný byt se nachází v suterénu zděného domu a nabízí plochu 55 m2, ideální pro jednotlivce nebo páry. Skládá se ze vstupní chodby, prostorného obývacího pokoje spojeného s kuchyňským koutem, samostatné ložnice, koupelny a WC. Pro obyvatele domu je k užívání volně přístupná klidná zahrada.

Byt se pronajímá nezařízený a nabízí veškerý komfort pro pohodlné bydlení. Pračku a lednici je možné po domluvě odkoupit od bývalého nájemníka a ponechat v bytě.

Poloha bytu je výhodná pro ty, kteří hledají klidné prostředí ideální pro relaxaci či sportovní aktivity, ale zároveň chtějí mít blízko do centra města.

Tento byt nabízí skvělou příležitost pro ty, kteří hledají moderní bydlení s komfortem a dobrou dostupností do centra města.

Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat!
Realitní makléř:

Petr Vošmík
tel: 420607000021

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 78 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop