Parádní byt 4+kk v Dejvicích

Cena:  14.990.000 Kč
neplatíte provizi!
nebo na hypotéku za 64.562 Kč měsíčně

Vlastnictví: osobní
Druh: 4+kk
Typ: prodej

Okres: Praha 6
Město: Praha
Ulice: Kotěrova

posun vlevo
Parádní byt 4+kk na prodej - Praha 6, Dejvice, ul. Kotěrova - obývák Parádní byt 4+kk na prodej - Praha 6, Dejvice, ul. Kotěrova - obývák Parádní byt 4+kk na prodej - Praha 6, Dejvice, ul. Kotěrova - výhled Parádní byt 4+kk na prodej - Praha 6, Dejvice, ul. Kotěrova - půdorys Parádní byt 4+kk na prodej - Praha 6, Dejvice, ul. Kotěrova - kuchyňský kout Parádní byt 4+kk na prodej - Praha 6, Dejvice, ul. Kotěrova - kuchyňský kout Parádní byt 4+kk na prodej - Praha 6, Dejvice, ul. Kotěrova - obývák Parádní byt 4+kk na prodej - Praha 6, Dejvice, ul. Kotěrova - hala Parádní byt 4+kk na prodej - Praha 6, Dejvice, ul. Kotěrova - pokoj 1 Parádní byt 4+kk na prodej - Praha 6, Dejvice, ul. Kotěrova - výhled Parádní byt 4+kk na prodej - Praha 6, Dejvice, ul. Kotěrova - pokoj 1 Parádní byt 4+kk na prodej - Praha 6, Dejvice, ul. Kotěrova - hala Parádní byt 4+kk na prodej - Praha 6, Dejvice, ul. Kotěrova - ložnice Parádní byt 4+kk na prodej - Praha 6, Dejvice, ul. Kotěrova - ložnice Parádní byt 4+kk na prodej - Praha 6, Dejvice, ul. Kotěrova - hala Parádní byt 4+kk na prodej - Praha 6, Dejvice, ul. Kotěrova - pokoj 2 Parádní byt 4+kk na prodej - Praha 6, Dejvice, ul. Kotěrova - pokoj 2 Parádní byt 4+kk na prodej - Praha 6, Dejvice, ul. Kotěrova - koupelna Parádní byt 4+kk na prodej - Praha 6, Dejvice, ul. Kotěrova - koupelna Parádní byt 4+kk na prodej - Praha 6, Dejvice, ul. Kotěrova - koupelna Parádní byt 4+kk na prodej - Praha 6, Dejvice, ul. Kotěrova - koupelna Parádní byt 4+kk na prodej - Praha 6, Dejvice, ul. Kotěrova - koupelna Parádní byt 4+kk na prodej - Praha 6, Dejvice, ul. Kotěrova - WC Parádní byt 4+kk na prodej - Praha 6, Dejvice, ul. Kotěrova - hala Parádní byt 4+kk na prodej - Praha 6, Dejvice, ul. Kotěrova - vstup do bytu Parádní byt 4+kk na prodej - Praha 6, Dejvice, ul. Kotěrova - výtah Parádní byt 4+kk na prodej - Praha 6, Dejvice, ul. Kotěrova - vstup do domu Parádní byt 4+kk na prodej - Praha 6, Dejvice, ul. Kotěrova - vstup do domu Parádní byt 4+kk na prodej - Praha 6, Dejvice, ul. Kotěrova - dům Parádní byt 4+kk na prodej - Praha 6, Dejvice, ul. Kotěrova - dům
posun vpravo
Zakázku nabízí: logo RK Reality FROLÍK | privátní realitní makléř

Reality FROLÍK | privátní realitní makléř

Národní obrany 10, Praha 6, 160 00
tel: , mobil: +420 608 022 369
e-mail: info@reality-frolik.cz, www: www.reality-frolik.cz

Zakázku vyřizuje: makléř

Robert Frolík

telefon: 608 022 369
e-mail: mail@robertfrolik.cz


číslo zakázky: REALITYMORAVA 0531
aktualizováno: 4.9.2024 20:01

Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
Dotaz
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
1. termín 2. termín
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
Nabízená cena Komentář k ceně
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Popis zakázky


Co se Vám vybaví, když se řekne "ideální byt"?Dobrá poloha, klidná ulice, slušné parkování, zrekonstruovaný dům, pěkné výhledy, praktický půdorys, prostorné pokoje, nízké měsíční náklady ...Tak tohle všechno a ještě mnohem víc splňuje byt v Kotěrově ulici v Praze 6 - Dejvicích.Praktické 4+kk o výměře cca 111 m2, umístěné v 1. patře skvěle udržovaného domu s výtahem (hned vedle bytu), kde mimo jiné budete mít i dva velké sklepy (cca 3 + 4 m2), společnou sušárnu, kolárnu, vstupy do domu na čip, domovní videotelefon a tak podobně. Dodávku tepla a teplé vody zajišťuje Pražská teplárenská, v domě je výměníková stanice tepla. Dům je zrekonstruovaný, dá se říct, od sklepů až po střechu, takže ... Pokračování popisu zakázky >>v budoucnu Vás tu moc stavebních prací rozhodně nečeká!A byt? Ten prošel v roce 2010 rekonstrukcí, kdy se měnily rozvody, podlahy, dveře, okna, povrchy stěn, koupelna, kuchyně. Vše je (až na pár drobností) stále v dobrém stavu.Když vstoupíte do bytu, uvítá Vás centrální vstupní hala, ze které jsou přístupné všechny místnosti. Ty mají i celkem vysoké stropy (cca 2,75 m). Obývací pokoj je podle současných trendů propojený s kuchyňským a jídelním koutem. Místnosti jsou veliké tak akorát, ve všech jsou dřevěná eurookna s dvojskly. Z obou stran bytu se budete dívat do korun stromů, takže se můžete nechat místo budíku každé ráno budit zpěvem ptáků. Stromy Vám zajistí soukromí a klid a spolu s masivními zdmi a okny na obě strany bytu i příjemné klima. To pak oceníte hlavně v parném létě! Konečně se nebudete muset hádat, jestli vanu nebo sprchu - tady je totiž obojí! A dokonce i s větráním do světlíku. Příjemné je mít i samostatné WC, komoru v bytě nebo poctivé dřevěné parkety. Ty jsou všude kromě haly, kde je plovoucí podlaha.Dům je v klidné, boční, neprůjezdné ulici, ale i tak to budete mít za vším kousek! Na tramvaj nebo autobus, za obchody, restauracemi, kavárnami, divadly, do škol a do školek, ke všem možným doktorům, na úřad, do Stromovky, do centra Prahy i na letiště .... Ano, v Dejvicích je snad všechno, na co si vzpomenete! A navíc je tu všude spousta zeleně, parků a hřišť pro děti!Když už jsem na začátku zmínil měsíční náklady ... ty jsou aktuálně 6.400 Kč měsíčně (topení, voda, FO a ostatní domovní služby) + cca 1.000 Kč měsíčně elektřina a plyn. A to na takový byt vůbec není špatné! Energeticky je dům v PENB kategorii E.Jako každý byt má i tento svá pozitiva a negativa. Jenže tady je těch pozitiv výrazně více!Tak se dlouho nerozmýšlejte a objednejte se na prohlídku, ať se můžete sami přesvědčit o tom, že na trhu moc podobných bytů není!A když bude zájemců o byt více, budeme kupujícího vybírat podle nejvyšší / nejvýhodnější nabídky.
<< Zkrátit popis zakázky

Podrobné informace Obytná plocha111   Stavvýborný 
Elektřina220  Nadz. podlaží
Plynano  Výtahano 
Vodaneuvedeno  Sklepano 
Koupelnaneuvedeno  Balkónneuvedeno 
Telefonano  Lodžieneuvedeno 
Vytápěníano  Garážneuvedeno 
Inž.sítěneuvedeno  Parkovištěneuvedeno 

Energetický štítek E (124 kWh/m2/rok)

počet zobrazení 50x

Další nemovitosti tohoto prodejce