Byt 2+1 s velkou terasou

Cena:  25.000 Kč/měsíc
+ poplatky

Vlastnictví: osobní
Druh: 2+1
Typ: pronájem

Okres: Praha 6
Město: Praha
Ulice: Kladenská

posun vlevo
Nezařízený byt 2+1 s pracovnou a terasou, ve vilce - Praha 6, Dejvice - Kladenská - terasa Nezařízený byt 2+1 s pracovnou a terasou, ve vilce - Praha 6, Dejvice - Kladenská - terasa Nezařízený byt 2+1 s pracovnou a terasou, ve vilce - Praha 6, Dejvice - Kladenská - terasa Nezařízený byt 2+1 s pracovnou a terasou, ve vilce - Praha 6, Dejvice - Kladenská - výhled Nezařízený byt 2+1 s pracovnou a terasou, ve vilce - Praha 6, Dejvice - Kladenská - výhled Nezařízený byt 2+1 s pracovnou a terasou, ve vilce - Praha 6, Dejvice - Kladenská - půdorys Nezařízený byt 2+1 s pracovnou a terasou, ve vilce - Praha 6, Dejvice - Kladenská - obývák Nezařízený byt 2+1 s pracovnou a terasou, ve vilce - Praha 6, Dejvice - Kladenská - obývák Nezařízený byt 2+1 s pracovnou a terasou, ve vilce - Praha 6, Dejvice - Kladenská - kuchyně Nezařízený byt 2+1 s pracovnou a terasou, ve vilce - Praha 6, Dejvice - Kladenská - kuchyně Nezařízený byt 2+1 s pracovnou a terasou, ve vilce - Praha 6, Dejvice - Kladenská - chodba Nezařízený byt 2+1 s pracovnou a terasou, ve vilce - Praha 6, Dejvice - Kladenská - koupelna Nezařízený byt 2+1 s pracovnou a terasou, ve vilce - Praha 6, Dejvice - Kladenská - koupelna Nezařízený byt 2+1 s pracovnou a terasou, ve vilce - Praha 6, Dejvice - Kladenská - ložnice Nezařízený byt 2+1 s pracovnou a terasou, ve vilce - Praha 6, Dejvice - Kladenská - ložnice Nezařízený byt 2+1 s pracovnou a terasou, ve vilce - Praha 6, Dejvice - Kladenská - chodba Nezařízený byt 2+1 s pracovnou a terasou, ve vilce - Praha 6, Dejvice - Kladenská - šatna Nezařízený byt 2+1 s pracovnou a terasou, ve vilce - Praha 6, Dejvice - Kladenská - chodba Nezařízený byt 2+1 s pracovnou a terasou, ve vilce - Praha 6, Dejvice - Kladenská - WC Nezařízený byt 2+1 s pracovnou a terasou, ve vilce - Praha 6, Dejvice - Kladenská - chodba Nezařízený byt 2+1 s pracovnou a terasou, ve vilce - Praha 6, Dejvice - Kladenská - domovní schodiště Nezařízený byt 2+1 s pracovnou a terasou, ve vilce - Praha 6, Dejvice - Kladenská - vstup do domu Nezařízený byt 2+1 s pracovnou a terasou, ve vilce - Praha 6, Dejvice - Kladenská - dům Nezařízený byt 2+1 s pracovnou a terasou, ve vilce - Praha 6, Dejvice - Kladenská - dům
posun vpravo
Zakázku nabízí: logo RK Reality FROLÍK | privátní realitní makléř

Reality FROLÍK | privátní realitní makléř

Národní obrany 10, Praha 6, 160 00
tel: , mobil: +420 608 022 369
e-mail: info@reality-frolik.cz, www: www.reality-frolik.cz

Zakázku vyřizuje: makléř

Robert Frolík

telefon: 608 022 369
e-mail: info@reality-frolik.cz


číslo zakázky: REALITYMORAVA 0518
aktualizováno: 25.4.2024 14:34

Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
Dotaz
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
1. termín 2. termín
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
Nabízená cena Komentář k ceně
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Popis zakázky


Máte rádi Prahu 6 a chcete bydlet blízko stanice metra a nákupního centra? Navíc ve vilce a v bytě s parádní terasou? Pak by se Vám mohl líbit tento velký byt 2+1 s extra pracovnou / šatnou. Je umístěný ve druhém patře dobře udržované vilky, v ulici Kladenská, jen pár kroků od stanice metra Bořislavka a točny autobusu MHD. Ve své celkové ploše 90 m2 (+ terasa 34,4 m2) Vám nabídne obývák s velkou terasou, navazující na ložnici a kuchyni, koupelnu (do které se dá vstoupit z ložnice i z chodby), samostatné WC, velkou chodbu a extra místnost využitelnou jako pracovna nebo velká šatna. Uprostřed této místnosti je komín, tak i vzhledem ke slušné podlahové ploše je ... Pokračování popisu zakázky >>na jiný účel dost obtížně využitelná. Kromě šatny, kde je parádní prostor na všechno možné, jsou další velké skříně v prostorné chodbě. Tam je schovaný i plynový kombi kotel. Byt má novou kuchyni, kde najdete lednici s mrazákem, kombi sporák, myčku a digestoř. V koupelně pak kromě vany i sprchového koutu samozřejmě pračku. Většina bytu (i terasa) je orientovaná na JZ s pěkným výhledem do okolí a na část Prahy. Krytinu terasy slíbili majitelé letos udělat novou. Okna obýváku a kuchyně mají předokenní rolety, v obýváku jsou poctivé dřevěné parkety. Do bytu se vstupuje po společném domovním schodišti a je tak zcela oddělený od zbytku vily. V centru Bořislavka najdete dostatek obchodů a různých služeb a v ulicích kolem i malé kavárničky, restaurace a další. Parkovat se tu dá celkem pohodlně hned u domu. Kromě nájemného 25.000 Kč/měs. budete platit zálohy na služby (voda - vlastní měření, odpad, osvětlení domu, revize kotle) v částce 2.000 Kč/měs. + spotřeba elektřiny a plynu (převádí se na nájemce). Nájemné a zálohy se platí měsíčně předem, jistota je 2 nájemné, provize 1 nájemné. Byt je ihned volný, připravený k dlouhodobému pronájmu. Dlouho neváhejte a objednejte se na prohlídku, ať Vám byt neuteče! Bytů s takhle velkou terasou totiž v nabídce moc není! PENB není k dispozici, dle zákona uvádím třídu G.
<< Zkrátit popis zakázky

Podrobné informace Obytná plocha   Stavdobrý 
Elektřina220  Nadz. podlaží
Plynano  Výtahneuvedeno 
Vodaneuvedeno  Sklepneuvedeno 
Koupelnaneuvedeno  Balkónneuvedeno 
Telefonano  Lodžieneuvedeno 
Vytápěníano  Garážneuvedeno 
Inž.sítěneuvedeno  Parkovištěneuvedeno 

Energetický štítek G

počet zobrazení 24x

Další nemovitosti tohoto prodejce