Byt 3+kk se dvěma balkony

Cena:  22.000 Kč/měsíc
+ poplatky

Vlastnictví: osobní
Druh: 3+kk
Typ: pronájem

Okres: Praha 6
Město: Praha
Ulice: Sídlištní

posun vlevo
Nezařízený byt 3+kk se dvěma balkony - Praha 6, Suchdol - Sídlištní - pohled na dům Nezařízený byt 3+kk se dvěma balkony - Praha 6, Suchdol - Sídlištní - hřiště za domem Nezařízený byt 3+kk se dvěma balkony - Praha 6, Suchdol - Sídlištní - obývák Nezařízený byt 3+kk se dvěma balkony - Praha 6, Suchdol - Sídlištní - obývák Nezařízený byt 3+kk se dvěma balkony - Praha 6, Suchdol - Sídlištní - balkon Nezařízený byt 3+kk se dvěma balkony - Praha 6, Suchdol - Sídlištní - výhled Nezařízený byt 3+kk se dvěma balkony - Praha 6, Suchdol - Sídlištní - obývák Nezařízený byt 3+kk se dvěma balkony - Praha 6, Suchdol - Sídlištní - obývák Nezařízený byt 3+kk se dvěma balkony - Praha 6, Suchdol - Sídlištní - kuchyňský kout Nezařízený byt 3+kk se dvěma balkony - Praha 6, Suchdol - Sídlištní - chodba Nezařízený byt 3+kk se dvěma balkony - Praha 6, Suchdol - Sídlištní - ložnice 1 Nezařízený byt 3+kk se dvěma balkony - Praha 6, Suchdol - Sídlištní - balkon Nezařízený byt 3+kk se dvěma balkony - Praha 6, Suchdol - Sídlištní - výhled Nezařízený byt 3+kk se dvěma balkony - Praha 6, Suchdol - Sídlištní - ložnice 1 Nezařízený byt 3+kk se dvěma balkony - Praha 6, Suchdol - Sídlištní - koupelna Nezařízený byt 3+kk se dvěma balkony - Praha 6, Suchdol - Sídlištní - koupelna Nezařízený byt 3+kk se dvěma balkony - Praha 6, Suchdol - Sídlištní - wc Nezařízený byt 3+kk se dvěma balkony - Praha 6, Suchdol - Sídlištní - ložnice 2 Nezařízený byt 3+kk se dvěma balkony - Praha 6, Suchdol - Sídlištní - chodba Nezařízený byt 3+kk se dvěma balkony - Praha 6, Suchdol - Sídlištní - domovní chodba Nezařízený byt 3+kk se dvěma balkony - Praha 6, Suchdol - Sídlištní - sklepy Nezařízený byt 3+kk se dvěma balkony - Praha 6, Suchdol - Sídlištní - sklepní kóje Nezařízený byt 3+kk se dvěma balkony - Praha 6, Suchdol - Sídlištní - sušárna Nezařízený byt 3+kk se dvěma balkony - Praha 6, Suchdol - Sídlištní - vstup do domu Nezařízený byt 3+kk se dvěma balkony - Praha 6, Suchdol - Sídlištní - dům Nezařízený byt 3+kk se dvěma balkony - Praha 6, Suchdol - Sídlištní - hřiště za domem Nezařízený byt 3+kk se dvěma balkony - Praha 6, Suchdol - Sídlištní - hřiště za domem Nezařízený byt 3+kk se dvěma balkony - Praha 6, Suchdol - Sídlištní - hřiště za domem Nezařízený byt 3+kk se dvěma balkony - Praha 6, Suchdol - Sídlištní - hřiště za domem Nezařízený byt 3+kk se dvěma balkony - Praha 6, Suchdol - Sídlištní - parkoviště za domem
posun vpravo
Zakázku nabízí: logo RK Reality FROLÍK | privátní realitní makléř

Reality FROLÍK | privátní realitní makléř

Národní obrany 10, Praha 6, 160 00
tel: , mobil: +420 608 022 369
e-mail: info@reality-frolik.cz, www: www.reality-frolik.cz

Zakázku vyřizuje: makléř

Robert Frolík

telefon: 608 022 369
e-mail: info@reality-frolik.cz


číslo zakázky: REALITYMORAVA 0521
aktualizováno: 26.4.2024 17:55

Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
Dotaz
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
1. termín 2. termín
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.
Zadejte Váš email Zadejte Váš telefon
 
Nabízená cena Komentář k ceně
Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Popis zakázky


Bydlet na Suchdole vůbec není špatné! Zvláště, když to máte pár kroků do areálu ČZÚ, na dětské hřiště, do krytého bazénu, ke stanici autobusu a podobně. Mimochodem, autobusem jste cca za 20 min. na metru Dejvická.Ve třetím patře slušně udržovaného domu s výtahem, v ulici Sídlištní, si můžete pronajmout nezařízený byt 3+kk (cca 73 m2) se dvěma balkony (každý cca 4 m2). Předností bytu je velký obývák (cca 33 m2) s balkonem je orientovaný na JV do vnitrobloku, obě ložnice (jedna s balkonem) pak na SZ do ulice.Byt se hodí jak pro rodinu, tak pro spolubydlení. Má totiž dvě samostatné ložnice a praktický půdorys. V obývacím pokoji zůstává velká skříň a jako součást ku... Pokračování popisu zakázky >>chyňského koutu i lednice s mrazákem, vestavná myčka, sklokeramická varná deska, el. trouba a digestoř. Byt i jeho vybavení je cca z roku 2003.V suterenu domu bude mít k dispozici poměrně velkou (a dobře zabezpečenou) sklepní kóji a společnou sušárnu.Hned před domem jsou Řemeslné potraviny, v centru Suchdola (cca 10 min. chůze) jsou pak další obchody, kavárna, restaurace.Kromě nájemného 22.000 Kč/měs. budete platit zálohy na domovní služby (voda, topení, výtah, úklid a osvětlení domu) v částce cca 2.700 Kč/měs. a na elektřinu v bytě v částce cca 1.500 Kč/měs. Nájemné a zálohy se platí měsíčně předem, jistota je 2 nájemné, provize 1 nájemné.Byt je ihned volný, připravený k dlouhodobému pronájmu.PENB třída C.
<< Zkrátit popis zakázky

Podrobné informace Obytná plocha   Stavdobrý 
Elektřina220  Nadz. podlaží
Plynneuvedeno  Výtahano 
Vodaneuvedeno  Sklepano 
Koupelnaneuvedeno  Balkónano 
Telefonano  Lodžieneuvedeno 
Vytápěníano  Garážneuvedeno 
Inž.sítěneuvedeno  Parkovištěneuvedeno 

Energetický štítek C (167 kWh/m2/rok)

počet zobrazení 40x

Další nemovitosti tohoto prodejce